Яндекс.Метрика
Главная » 2016 » Апрель » 22 » Вибір побутової техніки
Вибір побутової техніки
11:43

Пилосос - це практично один з членів вашої сім'ї. Переконайтеся, що ви знайдете свій ідеальний варіант.

Багато хто вважає, що вибір такої техніки зовсім не складний. Адже це не аудіо та відео техніку обирати на Euro-technika.com.ua, де представлено велике різноманіття моделей, кожна з яких має спеціальні та притаманні тільки їй функції.

Проте пилосос також не слід купувати перший ліпший. Перебування пилу і пуху в вашому домі може (в буквальному сенсі) шкодити здоров'ю домочадців, а також .стать основною причиною частих захворювань. Тому важливо вибрати зручний пилосос, який буде працювати для вас і вашого простору. Так як хороший пилосос коштує недешево, ви повинні підходити до вибору приладу з ясною головою.

Отже, якщо у вас в будинку в основному «голі» підлоги, тобто без ковроліну, килимів та іншого, описаний нижче варіант якраз для вас.

Будинок, в якому підлога виконана з листяних порід і плитки також потребує пилососі, і універсальний миючий помічник може бути вашим кращим вибором. З його численними насадками (зазвичай він поставляється з однією щіткою для підлоги), ви можете отримати можливість легко прибирати в кутах і інших важкодоступних місцях. Також з його допомогою можна буде вимити вікна, завдяки спеціальній насадці.

Як правило, сучасні миючі пилососи прекрасно справляються як зі збиранням чистого статі, так і з очищенням килимових покриттів від пилу, вовни та іншого сміття. Пилосос з моторизованим кріпленням щітки відмінно підходить для килима. Подивіться на пилососи, у яких є можливість регулювання ручки по висоті, щоб поліпшити очищення і не перевантажувати спину під час прибирання. Деякі моделі навіть мають датчики бруду, що добре для того, щоб переконатися, що ви максимально ретельно все прибрали. Особливо це важливо для тих, у кого є маленькі діти, який так люблять повзати і грати на підлозі.

Пилососи з довгим шлангом є ідеальним вибором. Проте, якщо ви хочете тільки один пилосос для всього будинку, то важливо також звернути увагу і на його розміри, а також вагу. Адже якщо вам потрібно буде перетягнути пилосос між поверхами, це не чашку чаю віднести. Вибирайте легкий і компактний пилосос, яким вам не важко буде переносити.

Також варто звернути увагу і на потужність пилососа. Адже низький рівень потужності не дозволить провести ретельне прибирання. Крім цього, важливим є і рівень шуму, особливо, якщо в будинку маленькі діти. Зверніть увагу і на цей параметр при виборі.

Просмотров: 360 | Добавил: Cyry | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]