Яндекс.Метрика
Главная » 2015 » Декабрь » 13 » Дублікат номера

Дублікат номера
11:59

Дублікат держ номера - це повноцінна взамін, втраченого або пошкодженого оригінального номерного знаку, без якого автовласник не має право переміщатися на транспортному засобі, як в межах міста, так і за його межами.

Дублікати автономерів: способи отримання

Дублікати автономерів - це заміна оригіналам, тому кожен власник транспортного засобу повинен знати, що вони повинні відповідати всім вимогам. Отримати новий номерний знак можна двома способами: перший - це звернення в МРЕВ, що припускає досить клопітку процедуру перереєстрації транспортного засобу та відновлення і другий - це виготовлення дублікатів номерів на замовлення в компанії ТОВ «Держномери», де достатньо буде надати відповідну документацію і оформити заявку через сайт. Таким чином, останній варіант - це відмінна пропозиція, що дозволяє зберегти час і сили. Крім цього, ТОВ «Держномери» виготовляє дублікати автомобільних номерів на сертифікованому обладнанні за сучасною технологією, що дозволяє отримувати якісний результат, який відповідає всім стандартам. Держзнак має всі захисні елементи, що й оригінал, тому є його рівноцінною заміною.

Дублікати номерних знаків від ТОВ «Держномери» - швидко і надійно

Для того, щоб зробити дублікат держ номера автовласник повинен надати документи, що підтверджують його повноваження вчиняти подібну дію і посвідчення особи, після чого провести оплату. Всі ці дії можна виконати безпосередньо на сайті ТОВ «Держномери», завантаживши необхідні електронні копії документів. Як отримати дублікати номерних знаків після їх виготовлення, кожен автовласник позначає сам, вказуючи при замовленні найбільш зручний спосіб.

Компанія ТОВ «Держномери» виготовляє дублюючі номера, при цьому, дана послуга є сертифікованою, що є гарантією дотримання всіх стандартів і технології. У нас можна замовити дублікати для будь-якого транспортного засобу, незалежно від країни виробника авто і моделі, тому, якщо виникла ситуація, що вимагає заміни держзнаку, кожен автовласник може розраховувати на нас.

Компанія ТОВ «Держномери» готова виготовити: дублікати номерів (стандартні і нестандартні), а також сувенірні, які в даний час користуються попитом, крім цього, для кожного варіанту, надається спеціальна рамка для кріплення.

Замовити дублікати автомобільних номерів ви можете онлайн за посиланням http://gos-nomera.com.ua/ua/dublikaty-gos-nomerov-avto.html


Категория: Полезные советы | Просмотров: 587 | Добавил: Amaksil | 0.0 |